Online strips

December 6th, 2006

Toen ik Peters euforische aankondiging las, dacht ik even dat Dupuis eindelijk met een online winkel gestart was. Helaas. Om een strip te bemachtigen, moet je je blijkbaar nog altijd naar een baksteen-en-cementen gebouw begeven. Hoe zou dat eigenlijk komen, dat de Azurs en de Proxissen van deze wereld geen strips aanbieden? Mijn Visa-kaart zou alleszins snel getrokken zijn.

7 Responses to “Online strips”

 1. Kris Buytaert Says:
  Ik fiets wel naar den Beo. Da is veiliger voor mijn VisaKaart. Ik moet dan namelijk rekening houden met het gewicht dat ik mee terug moet sleuren.
 2. tomK Says:
  Dat is een goed plan -- maar ik fiets dan met 3 kinderen achterop. Zo heb ik weinig plaats om die strips nog ergens weg te steken :-(
 3. Serge van Ginderachter » Blog Archive » Strips online Says:
  [...] Ok, ik dacht dat eerst ook, toen ik het las. [...]
 4. Peter Van Eynde Says:
  Mea culpa. Ik bedoelde het met de betekenins van 'ik ga weeral veel te veel geld uitgeven'. Ik zal te veel met Amerikanen praten zeker? Gelukkig is onze zoon bijna oud genoeg, dus kan ik ze 'voor hem' kopen :-)
 5. Kris Buytaert Says:
  Het lijkt mij een extreem risico om met 3 kinderen naar den Beo te fietsen. Die kunnen gemakkelijk allemaal meer dan 1 strip dragen :)
 6. de tomKronieken » Blog Archive » Another comic book addict Says:
  [...] Sylvain Wallez “admits” he likes comic books too. Please join the club of comic-loving geeks, Sylvain. And if you know a good place to buy comics online, please share. [...]
 7. de tomKronieken » Blog Archive » NrOfStripverhalenliefhebbers++ Says:
  [...] Ik wacht nog steeds op die online winkel, trouwens [...]

Leave a Reply