Blogging

July 9th, 2006

Heb je dat nu ook: ofwel schrijf je een hele post over persoonlijke emoties, en verwijder je die omdat je denkt "dat is niet kies". Ofwel neem je je voor om een uitgebreide post te schrijven over je technische verwezenlijkingen van de afgelopen 6 maanden, maar kijk je eigenlijk al op tegen het werk dat dat met zich meebrengt. Ofwel wil je iets van de daken schreeuwen, maar kan je alleen maar een beetje fluisteren. En dan vraagt men zich af waarom er zoveel blogs doodbloeden.

4 Responses to “Blogging”

 1. Vincent Says:
  Man, ik weet waarover je het hebt :-)
 2. jow Says:
  yep, constant eigenlijk. Daarom begin ik er ook niet aan.
 3. wiki Says:
  Gewoon posten. Niet nadenken.
 4. BarTheZ Says:
  Inderdaad, gewoon posten en u laten gaan in het moment... De enigste remedie op inactiviteit... Al moet ik toegeven dat met deze hittegolf ik toch ook ni al te veel zin heb zne... :)

Leave a Reply