Grote bedrijven en hun klanten

December 29th, 2007

Wat is dat toch met de houding van de grote bedrijven tegenover hun klanten? Twee dagen, twee onverkwikkelijke ervaringen. (1) <knip rant over een telecombedrijf waar ik al 8 jaar klant ben, en die ik aan al mijn familie en vrienden aanbeveelde> (2) <knip rant over een bank waar ik al 7 jaar klant ben, en die ik aan al mijn familie en vrienden aanbeveelde> Zo, dat lucht op :-) Nu nog even bedenken wie ik in het vervolg ga aanbevelen.

1 Response to “Grote bedrijven en hun klanten”

  1. Luc Stroobant Says:
    Ha, kijk, ik ben blij dat ik niet de enige met dat gevoel ben. Volgens mij houden grote bedrijven ook helemaal niet van hun klanten en zien ze die meer als één van de meer storende benodigdheden om "shareholder value" te creëren. Eens je eens met problemen zit of iets niet standaard wil, ben je over het algemeen veel beter af bij een klein bedrijf. Rant: wat die telco's betreft, beveel ik http://dagvandedownload.be/ aan. :-)

Leave a Reply