De Zoo van Antwerpen

May 1st, 2007

Sinds jaar en dag hebben wij een abonnement op de zoo (maar gelukkig bezoek ik de website niet veel). Op een min of meer droge dag stappen wij nogal gemakkelijk op lijn 17, en een halfuur later staan we tussen de leeuwen. Om maar te zeggen dat zo'n bezoek zelden gepland wordt. Maar vandaag had ik een Plan. Ik ging ook eens een poging doen om wat mooie fotootjes te schieten, en de hele trip te documenteren. Het resultaat begint hier. Ik moet nog leren om eraan te denken om foto's te nemen, en mijn toestel is 'maar' een Canon Ixus 55, op full auto gezet, maar toch heb ik geprobeerd wat te letten op situaties en kadrering. Zo'n Plan leert u vooral het werk van anderen te appreciëren.  De moeilijkheden die je anders niet kent, komen dan naar boven.

Leave a Reply