Geen goesting, geen excuus

February 29th, 2008

Als je geen goesting hebt om te bloggen, moet je dat niet doen. Je bent aan niemand iets verplicht, je mag gewoon zwijgen. Er is lectuur genoeg op het internet. En als je terug goesting krijgt, merkt mijn RSS reader dat wel op. Neem een voorbeeld aan mij :-)

3 Responses to “Geen goesting, geen excuus”

  1. futtta Says:
    het is u vergeven. maar eigenlijk had ik dat scherp randje zelf niet gezien, dus geen zorgen :)
  2. futtta Says:
    ik excuseer me dan ook enkel om mezelf tegen te spreken. en voor de aandacht, natuurlijk ;-)
  3. Tom Klaasen Says:
    @futtta Hmm, nu ik dat zo terug lees, klinkt dat scherper dan ik bedoeld had. Ik wou eigenlijk alleen zeggen 'je bent aan niemand iets verplicht, je hoeft je niet te excuseren', zonder de bijklank van 'val me niet lastig met uw excuses' Hierbij mijn excuses ;-)

Leave a Reply