Centerparcs

April 15th, 2008

centerparcs_logo.gif

We zijn net terug van een weekendje Centerparcs. Ik weet het, 'waar is het avontuur', en 'wat steek je ervan op?' Zo dacht ik er vroeger ook over. Maar met 3 kleuters is het gewoon fijn om overal heen te kunnen gaan zonder je te moeten afvragen 'waar gaan we de luier verschonen', 'gaan er kindermenu's zijn', en 'kunnen we ergens gaan eten zonder in afronten te vallen?' En geef toe: waar kan een papa nog schaamteloos samen met zijn kinderen van de glijbaan glijden? Voor mij mocht het elk weekend Centerparcs-weekend zijn.

2 Responses to “Centerparcs”

  1. Litrik De Roy Says:
    Als regelmatige Centerparcs-ganger kan ik dat alleen maar beamen.
  2. Inferis Says:
    Aha, wat toegeven aan de consumptiemaatschappij. Ik ga nooit meer met u naar de Quick! :-p ;)

Leave a Reply