Twunch en OpenCoffee

April 30th, 2008

Drukke dag gisteren.

’s Middags was er twunch. 2 leperds (in de meest positieve zin van het woord) hadden ervoor gezorgd dat die doorging in onze kantoren. Dat vonden wij wel een goed idee (we hadden iets in die zin beloofd op de vorige editie), en we hebben geprobeerd voor een aangename ontvangst te zorgen. Er kwamen bubbels en broodjes aan te pas. Nieuwe gezichten, bekende gezichten, oude bekende gezichten, een mooie mengeling en aangenaam gezelschap om een middag mee door te brengen.

’s Avonds vond de OpenCoffeeBXL plaats. Hetzelfde verhaal, maar met een publiek dat meer ‘entrepreneur’-focused was. Hier vond je mensen die nog nooit van Twitter gehoord hadden, maar bijvoorbeeld wel passioneel bezig waren met de online verkoop van tassen en rugzakken allerhande.

Toen sloeg de vermoeidheid ongenadig toe, en heb ik me naar huis moeten slepen. Waarna ik een hele nacht wakker lag door de opgedane indrukken van de dag. Maar het was de moeite.

1 Response to “Twunch en OpenCoffee”

  1. nico Says:
    Wrijf het er nog maar eens in ;-). Heb spijtig genoeg deze twee afspraken moeten missen. Hopelijk kan ik er volgende keer weer bij zijn.

Sorry, comments are closed for this article.