Plezier

April 8th, 2008

afb009.jpg

Sinds vandaag zitten we in ons nieuw kantoor. Plezier is: spliksplinternieuw meubilair, verwarming, mensen die de broodjes op kantoor brengen, koffie die klaar staat. Meer plezier is: een kantoor dat zo dichtbij is dat ik daarnet even heen en weer ben gefietst, om van de lentenacht te genieten. 6 km op de kop af, waarvan een stuk door een bos. Nog meer plezier is: werken aan projecten met tools die je zelf kan uitkiezen, en die zelf met plezier zijn geschreven. En dat merk je. Ja, ik geniet van de duik, momenteel.

2 Responses to “Plezier”

  1. Inferis Says:
    Ziet er leuk uit. Er staat zelfs *gasp* een plantje!
  2. nico Says:
    Nice! En wat kan een werkende mens nog meer wensen. Een job met inhoud die je boeit, vlakbij huis maar toch niet in huis. Blijven genieten is de boodschap.

Leave a Reply