AntwerpenValley

May 6th, 2008

Er is iets aan Antwerpen dat ik altijd wat vreemd gevonden heb.

We leven met een paar honderdduizend mensen op een paar vierkante kilometer. We zijn de grootste stad van Vlaanderen. We hebben de mooiste kathedraal en het mooiste Scheldewater. (Die laatste zijn enkel statements om te bewijzen dat we ook de dikste nek van Vlaanderen hebben ;-) ).

Er moeten dus ongelooflijk veel mensen en bedrijven in Antwerpen werken, toch?

En toch kennen ze elkaar niet. Persoonlijk kan ik meer bedrijven opnoemen in Gent en in Leuven dan in Antwerpen.

We moeten wat initiatief nemen om ons aan elkaar te tonen. Daarom heb ik naar het voorbeeld (en ook een beetje op aanstoken van) Peter de LinkedIn groep AntwerpenValley gesticht. Als je in Antwerpen woont of werkt, kan je je aansluiten door op de volgende link te klikken: http://www.linkedin.com/e/gis/77409/4F031E1A7D4C

Geef toe, ‘t is geen moeite, en zo kunnen we elkaar weer wat beter vinden.

4 Responses to “AntwerpenValley”

 1. Wannes Says:
  Op facebook bestond er al langer een groep rond Antwerpen. Maar misschien is een pro-group geen slecht idee. Ik ben lid!
 2. Dries Buytaert Says:
  Ik heb al twee jaar lang hetzelfde gevoel. Ik ken meer bedrijfjes in Gent dan in Antwerpen. En ik woon al 20 jaar in Antwerpen.
 3. Pvw Says:
  Count me in ;) Woon in Antwerpen, maar werk al 15 jaar in Brussel
 4. Rik Says:
  In een ver verleden ben ik ooit eens lid geweest van networking organisaties a la www.adm.be ... Niet slecht, maar so 20th century... LinkedIn group lijkt me heel tof idee! I'm in!

Sorry, comments are closed for this article.