Olé Pistolet

April 15th, 2009

Heel bloggend België is blijkbaar reklame aan het maken voor Olé Pistolet. Veelal zijn dat mensen die vroeger in de Chiro hebben gezeten, en daar nog uitstekende herinneringen aan hebben.

Zelf heb ik nooit in de Chiro gezeten—ik heb enkel paar maandjes KSJ geprobeerd. Maar mijn oudste zoon gaat sinds begin dit schooljaar naar de Chiro bij ons, en hij is er helemaal opengebloeid. Bovendien heeft hij er een hele hoop volk leren kennen die hij regelmatig tegenkomt op straat en op het speelplein voor onze deur. Hij kijkt nu al uit naar het kamp van deze zomer.

Als ik al deze ervaringen naast elkaar leg, moet ik wel besluiten dat het iets geweldigs is om deel van uit te maken. Daarom ben ik ook vast van plan om op 26 april mee een pistoleke te gaan eten. Zet jij het ook in jouw agenda?

1 Response to “Olé Pistolet”

  1. koebus Says:
    ge moogt zeker zijn !

Sorry, comments are closed for this article.